Mammaträningen flyttas

 • Mammaträningen flyttas

  Mammaträningen flyttas

  Kontakta gärna Rörlig.se angående mammaträningen nu i dessa tider av restriktioner: kontakt@rorlig.se

  Är du mammaledig i höst/vinter och vill stärka upp kroppen på ett roligt och säkert sätt efter graviditet och förlossning så häng på. Eftersom vi går mot en kallare årstid kommer nästa kursomgång ske inomhus. Bebisen har du självklart med dig om du vill.

  Träningen är en kombination av aktivering, rörlighet, styrka och kondition. Vi är utbildade inom träning under och efter graviditet och träningen är självklart anpassad för detta. Vi har även viss erfarenhet av förlossningsskador, så funderar du på om du kan vara med eller inte så skicka iväg ett mail så diskuterar vi vidare om vi tror att träningen passar för dig.
  Vi finns på plats med en skåpbil full av redskap och massa pepp och energi för att göra din träningshöst så bra som möjligt.

  Vi startar vecka 43, se platser och tider nedan:

  Skärhamn; Yogica ovanpå Ica Nordevik: torsdagar 9:45-10:45, start 22 oktober

  Pris: 1250 kr för 8 gånger.

  Självklart kan du använda ditt friskvårdsbidrag (som du har rätt till även som föräldraledig), läs mer nedan hur du går till väga:

  Oavsett om du vill betala med Epassi eller Actiway, tryck på knappen epassi när du ska avsluta bokningen.

  Har du epassi behöver du själv gå in på epassis sida/app, leta upp Rörlig – Ditt portabla gym och genomföra ett köp. Efter det kommer vi manuellt registrera köpet i systemet, innan vi har hunnit göra det kan du hinna få ett mail om missad betalning. Ifall du har registrerat köpet hos epassi kan du bortse från detta mail.

  Har du Actiway behöver du skicka ett mail till oss på kontakt@rorlig.se och skriva ditt perssonnummer, så genomför vi köpet hos Actiway.

  Har du frågor kan du alltid maila oss på kontakt@rorlig.se

   

   

   

  Comments are closed.