Föreläsning med Janesh Vaidya

 • Föreläsning med Janesh Vaidya

  Föreläsning med Janesh Vaidya

  15 mars kl. 13-15.30 kommer Janesh Vaidya till Nordiska Akvarellmuseet på vad som förmodligen är hans sista Sverigeturné!

  Janesh är en välkänd författare och föreläsare som har skrivit 6 (snart 7) böcker till 150 000 svenskar. 2020 kommer en ny härlig bok om Aurveda och vi får lära oss hur vi kan använda denna fantastiska läkekonst både för sinnet och kroppen.

  Föreläsningen kommer även att handla om hur du kan skapa mål och visioner i ditt liv utifrån ditt hjärta, istället för från huvudet. Plötsligt händer det, du känner att du är på rätt väg och målen uppfylls utan att du behöver stångas och kämpa. Och det sker med glädje.

  Missa inte denna energifyllda föreläsning.

  Läs mer i eventet och boka din biljett via Tickster. De 100 första som anmäler sig har chansen att vinna en 2 veckors vistelse på hans hälsoretreat i Indien!

  Biljetter köper man på Tickster:

  https://secure.tickster.com/sv/fn5tpgj50utfnn9/49wnnphv32z211g/products

  Använd koden VAIDYA48 för 10% rabatt! Eller är ni ännu fler kan ni få större rabatt, upp till 20 personer som köper som en grupp kan få 20 % rabatt! Hör av er till yogica@nordevik.se för mer information.

  Comments are closed.