Meditation på museet – FULLBOKAT

 • Meditation på museet – FULLBOKAT

  Meditation på museet – FULLBOKAT

  Att finna sätt att slappna av på har blivit allt viktigare i vår tid och fler människor ser fördelarna med att praktisera meditation och mindfulness. Ledda av Karin Backensved mediterar vi inne i utställningshallen, omslutna av Jongsuk Yoons monumentala väggmålningar. Rummet och konsten ger en unik atmosfär som bidrar till upplevelsen.

  Meditationen är en viktig del av Jongsuk Yoons konstnärliga praktik. Verken präglas av upplevelsen av naturen och konstnärens förmåga att betrakta nuet. Målningarna utvecklas under meditation och djup koncentration. Hennes dämpade färger och frekventa förändringar i perspektiv, landskapselement och gester påminner om kalligrafi.

  Leder oss gör Karin Backensved, Yinyogaintruktör på Yogica i Skärhamn. Tillsammans testar vi ett flertal beprövade mediationstekniker. Vi börjar tillfället med en kort introduktion av konstnären och verket hon har skapat på Nordiska Akvarellmuseet.

  PRIS:
  Entrébiljett till museet, 60 kr (under 26 år fri entré)
  Årskort gäller.

  BOKA:
  Mejla yogica@nordevik.se
  Föranmälan krävs. Max 20 deltagare

  Kom gärna i god tid, då museet stänger för övriga besökare kl. 16.
  Betalning sker i museets kassa.

   

   

  Comments are closed.