Restorative yoga med Sandra

 • Restorative yoga med Sandra

  Restorative yoga med Sandra

  Sandra upptäckte yogan 2003 på en yoga studio i München. Det dröjde inte länge förrän hon kände av yogans positiva effekter. Under 2005 träffade hon sin nuvarande man och flyttade från München till Tjörn. Sedan började hon och leta efter en bra yoga studio i närheten men på den tiden famns inte så stort urval. Redan då började hon att leka med tanken att bli yogainstruktör för att kunna fortsätta med den fantastiska livsstilen.

  Under våren 2019 sa hon upp sig från sitt  jobb som krävde för mycket tid och frånvaro från familjen. Hon började att förverkliga sin dröm att bli yogainstruktör under sommaren 2019 då hon hittade en skola som hade utbildningar inom Restorative  yoga vilket passade henne väldigt bra. I dagens samhälle med så mycket prestation, informationsflöde, krav, miljöföroreningar, strålning och annat som gör oss obalanserade behöver vi mer än någonsin aktiva former av träning för att komma ner i varv såpass mycket att kroppen kan börja släppa på allt den mobiliserat upp för att skydda oss.

  I början av 2020 kommer hon även att fördjupa sig inom  Sensing Yoga (certificering förväntas början av februari 2020).

  Sandra kommer att börja hålla klasser i Restorative yoga hos oss f.o.m V43.  Se schema.

  • Pris: 130kr eller 10-kort för 1170kr som betalas i vårt café.
  • Max 7 deltagare
  • Vid färre än tre bokade ställs klassen in
  • Boka din plats genom att maila:yogica@nordevik.se

   

   

   

  Lite om Restorative Yoga:

  När vi blir stressade och får ont beror det ofta på att våra smärt-receptorer som ligger med sina nervändar i vår vävnad blir klämda. När vi gör övningar för att lugna nervsystemet så slappnar vävnaden av och nervändorna slipper klämmas och kan på så sätt minska smärta i kroppen. Det finns mycket ny forskning om smärta och våra kroppar och Restorative är en fantastisk väg ut ur den!

  Med Restorative yoga ger du kroppen det vackraste du kan göra, du låter den få arbeta ifred, du belastar den inte med diverse obalanserade kroppspositioner, du lägger ingen tyngd på den, du frestar inte på leder, ligament eller våra muskler. Du släpper allt i en position och får tillbaka tusenfalt.

  • VEM PASSAR RESTORATIVE FÖR:
  • alla människor behöver mer restorative/återhämtning i sina liv. Även gravida, samt personer med diskbråck, whiplash kan delta  i denna form av yoga.

   

  Comments are closed.