Våra instruktörer

kerstin2

Kerstin Andersson är Livsyogalärare sedan 2005 och nu också Kundaliniyogalärare (snart certifierad). Hon har arbetat med alternativmedicinska behandlingar sedan 1989. Numera först och främst Cranio Sacral Terapi och Somato Emotional Release enl. Upledger Institute.

BOKA KLASS
Steen1
Steen-namn

Steen Andersson är utbildad Kundaliniyogalärare (snart certifierad). Han jobbar som leg. läkare, specialist i allmänmedicin. Är också leg. psykoterapeut. Har gått steg 1 och 2 på Mullingstorp behandlingsgård och 1 ½ års utbildning vid Osho RISK Center i Danmark.

BOKA KLASS
karin1
Karin-namn

Karins kärlek till yogan väcktes när hon helt oplanerat hamnade på en yogaklass vid ett gymbesök 2009. Hon genomgick en hektisk period i livet och upptäckte att yogaklassen krävde ett fokus som ledde henne bort från känslan av stress. Därefter blev yoga ett regelbundet inslag i vardagen, som både gav kroppen en grundstyrka och samtidigt innebar en källa till avslappning. Något år senare gick Karin på sin första klass hos Anja Bergh på Yogabuddi och det kändes som att komma hem. Sedan dess har Karin regelbundet praktiserat Anusarayoga och på senare år även Embodied Flow. Karin gick sin första längre yogautbildning 2015 och började instruera egna klasser 2016. " Jag hoppas att genom mina klasser kunna inspirera er till rörelse i lätthet och ett inre fokus som ni kan ta med er även utanför yogamattan" 

Karin kommer att ta en paus med sina klasser f.o.m april-18 men planerar att vara tillbaka hos oss under vårterminen -19. Håll utkik på vårt schema för att boka dig på hennes klasser.  Varmt välkommen! 


carina

Carina började med yoga för ca 12 år sedan. Då var det mer som ett komplement till hennes sport, men där startade även något djupare. Yogan var först jobbig, eftersom det gick så långsamt, men det var därför hon till slut fastnade. Yogan är för Carina en lärare i tålamod och acceptans, en lära för livet helt enkelt. Välkommen till mattan med Carina!

Utbildad yogalärare i Embodiedflow (hatha yoga), medicinsk yoga samt yinyoga.

Har du frågor om klassen eller vill boka plats, maila till yogica@nordevik.se

Det går också bra att droppa in i mån av plats. Välkommen!

namn-carina
petr
Petr-namn

Behöver du verkligen bli av med det du tror inte är dig till nytta?

”Tänk att du har precis det du behöver. Inget mindre och inget mer.”
Petr är certifierad mindfulness instruktör och yogalärare med inriktning Embodied Flow. Han har studerat psykologi och pedagogik. Fokuset i Petrs praktik ligger på upplevelse av nuet i kroppen och flowet, acceptans samt medkänsla och självmedkänsla.
Petr har coachat grupper och individer i syfte att bl. a. utveckla deras innovativa tänkande och möjliggöra det för dem att frigöra sig från gamla tanke- och beteendemönster.
Besök gärna www.petrsson.se och läs mer om Petr.

E33056B1-28BB-41D5-BB1E-FFBE8EE149E4
helena-namn

"Yogan är för mig en resa av utforskande och möjligheter där jag kan komma närmare mig själv och min egen sanning. Den har också gjort det enklare för mig  att se vad jag behöver släppa taget om och att se möjligheter både på och utanför mattan. Mina ledord i min praktik och som jag vill dela med mig av är nyfikenhet, mod och acceptans”

Helena är utbildad yogalärare hos Anja Bergh på Yoga Buddhi med inriktning mot Embodied Flow. 

Välkomna!

A9FD6D08-9995-4DAB-8F34-807877CBA426
paula-namn

Yogan är en stor del av Paulas liv och vi är så glada för att ha henne som återkommande gästinstruktör på Yogica. Hon är en livfull men fokuserad lärare med ett stort hjärta och älskar att dela med sig av sin passion- Yogan och livet!

Hon är certifierad i Hatha och Ashtanga yoga i Indien på Pathabhi Jois school i Mysore. Hon har även gått kurser i Lyengar yoga.

Paula kommer att mellan den 17-19 augusti att tillsammans med oss anordna ett Sup yoga retreat i Skärhamn. Mer info om det hittar du under nyheter.